Webshop leermiddelen

,,Wat is er mooier dan het begeleiden van kinderen bij het ontwikkelen van hun voetbalcapaciteiten”. Met deze uitspraak vatte KNVB-coach Wim van Zwam in één zin de essentie van het nieuwe leermiddel 'Allemaal Uitblinkers' samen, een unieke reeks voor trainers, coaches, begeleiders en ouders  van D-, E- en F- en minipupillen.

De KNVB wil kinderen met plezier laten voetballen en daardoor ook beter leren voetballen. Met de nieuwe reeks handboeken wil de KNVB helpen bij het begeleiden, trainen en coachen van jonge voetballers. Tegelijk met elk boek verschijnt een dvd met vele uitgekiende oefenvormen.

Auteur Jeroen Siebelink heeft voor de drie handboeken verschillende pupillenteams uit het land van dichtbij gevolgd. De spelers, trainers en begeleiders gaven hem een inkijk in de wereld van het pupillenvoetbal.

Bestel Allemaal Uitblinkers!

Allemaal Uitblinkers voor D-, E-, -F en mini-pupillen
Hoe haal jij het beste in ieder van deze F-pupillen boven? Wat komt er allemaal bij kijken als je ze tijdens een wedstrijd op zaterdagochtend begeleidt en coacht en door de week de trainingen voor ze organiseert?

Lees meer over Allemaal Uitblinkers voor F-pupillen!

En dan ben je trainer-coach van een E-pupillenteam. Op een half voetbalveld staan een stuk of negen jongens en meisjes om je heen en kijken je aan. Ze willen voetballen, plezier hebben, presteren. Hoe haal jij het beste in ieder van hen boven?

Lees meer over Allemaal Uitblinkers voor E-pupillen!

En dan ben je trainer-coach van een D-pupillenelftal. Een stuk of dertien jongens of meisjes staan om je heen en kijken je aan. Voor het eerst van hun leven spelen zij het voetbal van volwassenen. Wedstrijden van elf tegen elf, op een groot veld, met veel nieuwe spelregels. Hoe haal jij het beste in ieder van hen boven?

Lees meer over Allemaal Uitblinkers voor D-pupillen!

En dan ben je spelleider van een groep mini-pupillen. Veertig, vijftig meisjes en jongens staan om je heen. Vijf of zes jaar zijn ze. Voor het eerst spelen ze voetbal bij een vereniging. Ze maken kennis met voetbal in leuke, avontuurlijke spelvormen die zijn afgeleid van een echte wedstrijd. Hoe haal jij het betse in ieder van hen naar boven?

Lees meer over Allemaal Uitblinkers voor mini-pupillen!

Bestel Allemaal Uitblinkers
Allemaal Uitblinkers is nu verkrijgbaar in de webshop. Een handboek, inclusief dvd met praktijkoefeningen, is te koop vanaf 22,95 euro.

Ga direct naar de webshop!