Allemaal uitblinkers: F-pupillen

Uitgegeven: 16 september 2010 10:10
Laatst gewijzigd: 3 september 2012 14:38
Bron: 
KNVB

Hoe haal jij het beste in ieder van deze F-pupillen boven? Wat komt er allemaal bij kijken als je ze tijdens een wedstrijd op zaterdagochtend begeleidt en coacht en door de week de trainingen voor ze organiseert?

In het aantrekkelijke handboek Allemaal uitblinkers: F-pupillen (inclusief DVD) biedt de KNVB je alle praktische kennis en ervaring op een presenteerblaadje. Daartoe volgen we twee echte F-pupillenteams en hun coaches en trainers op de voet. Ze verschillen sterk – het talentvolle team van de rijke fusieclub en het beginnersteam van het provincieclubje. Zo ook de problematiek waarmee ze worstelen.

’s Ochtends pakken we de voetbaltas in, verzamelen we in het clubhuis, luisteren we mee met de wedstrijdbesprekingen in de kleedkamer en de coaching langs de lijn. We juichen mee om de goals, treuren (ongemerkt) mee bij verlies. De intense beleving van spelers en begeleiders op en rond het veld zijn in dit boek tastbaar.

De lezer kruipt in hun hoofden door de anekdotische verhalen en de fraaie fotografie. Het maakt de gedegen, vakinhoudelijke voetbalmaterie – die alle ruimte krijgt – zeer behapbaar.

Bestel Allemaal Uitblinkers
Allemaal Uitblinkers is nu verkrijgbaar in de webshop. Een handboek, inclusief dvd met praktijkoefeningen, is te koop vanaf 22,95 euro.

Ga direct naar de webshop!

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.